Archive for February, 2009

Malaysia

Posted: February 20, 2009 in Uncategorized
Tags: , , , , ,
Printed In Malaysia

Printed In Malaysia

Walaupun hanyalah seringkas ayat “Printed in Malaysia”, tetapi sudah cukup membuatkan aku bangga..bangga sebagai seorang anak Malaysia..Nak ja aku bangun dan jerit bagitau semua orang bahawa kertas tu di cetak di Malaysia..time aku bangun tu ada plak lampu spotlight suluh aku dari atas..semua mata tertumpu kat aku..boleh bayang?Sapa takleh bayang dia tak kacak..

Sekarang dah cuti musim bunga..sebulan lebih gak la..banyak lagi keja tertangguh..report seizu(lukisan kejuruteraan),rombun(thesis),report ningen to kagaku..cuti kali ni tak rasa lapang langsung..

Serius nak balik Malaysia..tapi apakan daya..aduyaiiii

Arigatou!

Posted: February 14, 2009 in Uncategorized
Tags: , , , , , ,

image428

Saya memang Power !!!

Mawi-World

Posted: February 12, 2009 in Uncategorized
Tags: , , , ,
ini lah saya

ini lah saya

Saya dah botak..tapi takda la botak sangat pon..Mawi bukan idola saya..

Dah beberapa minggu lepas saya potong botak

Tapi hari ini baru teringin nak stori kat sini

Saya botak, tapi saya bukan seperti Mawi-World yang tergila-gilakan Ekin

Saya hanya tergila-gilakan  *****

Bermimpi

Posted: February 4, 2009 in Uncategorized

Kemarin mimpi best..

bukan mimpi basah

Tapi mimpi dapat tiket flight free balik Malaysia..

Best kan mimpi tu..

Lagi best kalau jadi kenyataan..

Takda orang nak support aku balik ka??