Archive for September, 2010

Outlet Amir

Posted: September 24, 2010 in Uncategorized

Rasa macam dah lama tak update, mesti ramai dah yang rindu aku berceloteh kat sini kan. aiseh perasan

Ok hari ini aku buat quick update, just nak bagitau semua yang aku nak jual barang-barang milik persendirian yang aku rasa dah malas nak pakai(sebenarnya takda duit)

Gambar insyaAllah lain kali aku update. antara barang-barang yang ingin dijual ialah

1. Beg galas Fred Perry

2. Tshirt Burberry

3. Kasut Paul Smith

4. Tshirt Hard Rock Cafe Fukuoka

5. Beg galas Paul Smith

6. Wallet Burberry

7. Jam tangan Paul Smith

8. Headphone Bose

9. Sweater GAP

10. Sweater Adidas

Oh ya, jangan risau tentang original atau tidak sebab semua barang-barang tersebut aku beli di butik-butik brand itu sendiri di Jepun. Semuanya berada dalam condition yang superb bagus.

Siapa-siapa berminat boleh email aku are_mir86@yahoo.com

Aku akan bagi harga special untuk anda semua

Sekian