mandi bunga

Posted: February 3, 2011 in Uncategorized

Hello everybody, aku kat lab ni (bajet gelemer gila blog ni)

Aku rasa macam dah abis tulis thesis, tapi nak tunjuk kat lecturer rasa cuak la pulak. Tapi kalau tak tunjuk mana boleh, 10hb nanti dah nak kena submit kat pejabat universiti. Tapi kalau tunjuk mesti banyak kena betulkan. Banyak nya tapi, tunjuk ja la bukannya kena rotan pun.

Aku tak puas hati ni. Ada ka patut bil gas aku bulan ni 9660yen(RM360). Guna untuk mandi ja pun, masak aku guna gas dalam tin beli kat supermarket. Bil mengalahkan duduk satu family. Aku mandi lama kot? Selalunya dalam 15 minit, susah nak berhenti sebab sejuk-sejuk ni memang best mandi. Sehari aku mandi 2 kali, kadang-kadang sekali ja. Tapi takkan la sampai bil banyak tu. Haishhhh

Pastu bil elektrik bulan ni 7000yen(RM260). Gila, aku hidup kat umah tu malam-malam ja kot. Tu pon pukul 12 camtu dah tidoq. Aku bukannya pasang pemanas aircond tu, aku guna pemanas isi minyak tanah tu. Tu pon time tidoq aku tutup. Umah aku tu setakat ada tv, peti ais, ala macam rumah-rumah bujang kacak yang lain.

Dahla, kat lab kena rajin tak buleh tulis blog panjang-panjang

bye

Advertisements
Comments
  1. azlin says:

    realiti tak segampang angan2!

  2. akmaliyana says:

    syamim mandi kat rumah kau kot..keh3..acah je.. neway, aku dulu pun selalu kena area 8sen.. seingat aku gorey dalam 1mang camtu..normal kot

  3. amir5656 says:

    azlin
    hoho

    akmaliyana
    oo ehh..kalau cmtu ok la kot.tapi pakcik gas tu masa natsu aritu penah skali silap kira bil aku.tekejut aku tetiba bil kena 1man lebih.mula2 takmau komplen,tapi dah ayashi sgt,aku pi tanya rupanya depa silap kira.last2 kena 5sen ja.siot btoi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s