Hisabisa

Posted: May 21, 2011 in Uncategorized

Fuhhhhhh(tiup habuk)

Toodia, dah 3 bulan aku tak update blog. Ramai jugak yang tanya bila nak update blog. Tiba-tiba perasan ada jugak orang baca blog buruk ni.

Aku dah balik Malaysia for good sejak bulan 3 aritu lagi. Masa gempa bumi teruk kat Jepun aritu aku masih kat sana, tapi alhamdulillah tempat aku selamat, jauh dari tempat kejadian. Kebetulan family aku baru ja touch down Osaka hari jumaat hari kejadian, so family dan kenalan kat Malaysia agak bercuak la jugak.

Apa habaq semua? Aku alhamdulillah sehat walketupatliat. Sejak dah keja ni, takda masa sangat nak bersosial. Aku keja kat kulim, company apa nama aku malas nak bagitau, nanti ramai pulak minta keja situ kekeke…Setakat ni aku enjoy keja situ, kawan-kawan sekerja semua ok. Kerja pun takla teruk sangat lagi, ada masa free, ada masa jugak tak cukup tangan, terpaksa guna kaki. Kalau tak cukup kaki, guna ja segala kepala bagai. Ah merepek.

Malaysia panas kan. Bukan nak berlagak cakap Jepun sejuk ka apa. Jepun punya musim panas lagi panas ya amat. Sedar-sedar ja dah jadi anak keling, tapi cakap tak pulak macam keling. Keja aku 50% office 50% dalam line. So hari-hari takda la berjemur tengah panas pon, saja ja nak bising-bising kat sini.

Sabtu dan ahad aku balik kampung. Ok murid-murid, kat mana kampung aku? (Pendangggggggggg)…Ok ok pandai…

Dah la, mau tidur

Advertisements
Comments
  1. afizan azman says:

    welcome back home. wahhh dah balik msia tak habaq pon…smp hati masak goreng kunyit betul…(nak merajuk ahh)

  2. nunu says:

    hisabisa tu pe?

    mcm xdak kaitan dgn isi entry =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s